FILOSOFIE: NATURAL PRODUCTS

Girasol is gebouwd op een hechte filosofie, die besloten ligt in onze naam: Natural Products. De producten die wij verwerken, grondstoffen, hulpstoffen, geurstoffen en werkzame stoffen zijn te vinden in onze natuur. Van vele honderden, zo niet duizenden planten en stoffen uit de natuur is de heilzame en verzorgende werking sinds mensenheugenis bekend. Wetenschappelijk onderzoek brengt steeds nieuwe vondsten aan het licht – onze natuur vormt een rijke bron van grondstoffen, die wij graag gebruiken voor de recepturen van onze hoogwaardige cosmetica.

KANSRIJK CONCEPT

Los van onze overtuiging: de consument van vandaag is zich meer dan ooit bewust van het belang van zuivere en betrouwbare producten. Biologische en ecologische producten vormen groeimarkten, en het einde is nog lang niet in zicht. Ofwel, met Girasol’s productfilosofie aan uw zijde zit u meer dan goed.

VAN IDEE t/m PRODUCTIE

Wij zijn niet alleen fabrikant. Wij zijn ook sparringpartner en meedenkers op het gebied van marketing, verkoop, finance en distributie. Onze intensieve marketing ervaring strekt tot kennis van verpakking, branding, positionering en pricing. U komt met een idee, en een visie over de markt, en een aanpak. Samen maken we daar een succes van. Geholpen door onze methode.