REFERENTIES

Hier een indruk van waar wij voor staan. Eigen merken, ontwikkeld, samengesteld en geproduceerd in opdracht van gespecialiseerde retailers, internetondernemers, therapeutische instellingen en beautyfarms.

Elk product bevat niet alleen het DNA van de opdrachtgever, maar ook de filosofie, en de missie van Girasol: zo dicht mogelijk bij moeder natuur blijven.

VOOR EEN DROGE HUID

Op basis van plantenextracten vervaardigden we deze goedlopende serie verzorgende cosmetica, speciaal voor de droge huid. Ontwikkeld in samenspraak met homeopaten voor verkoop in de detailhandel en via internet.

COMPLEXE EMULSIES

Uit deze aantrekkelijke lijn cosmetica blijkt onze ervaring met het upscalen en produceren van complexe emulsies met actieven voor de industrie

RIJKE BRON: DE NATUUR

Mooi voorbeeld van een productlijn op basis van specifieke ingrediënten, zoals Aloë Vera, Argan, Calendula, Ginseng, Honing, Hamamelis, Stellaria, Royal Jelly en Sheabutter.

NATUURLIJKE LIPPENBALSEM

Dit uiterst effectieve verzorgende product onderstreept GIRASOL’S expertise in natuurlijke lippenbalsem in vele combinaties en mogelijkheden.