top of page

Wij ontwikkelen je persoonlijke verzorgingsmerk

Wij ondersteunen ondernemingen in de persoonlijke verzorgingsindustrie. Met onze expertise begeleiden we onze klanten met nieuwe producten tot marktklare oplossingen.

Door onze lage bestelhoeveelheden maken we private label producten haalbaar voor elk bedrijf.

We bieden toegang tot geavanceerde, actieve werkingsstoffen, leveringssystemen, conserveertechnieken en texturen.

Onze deskundigheid in cosmetica, persoonlijke verzorging, en medical device behandelingen staat ons toe om wetenschappelijk onderbouwde oplossingen te leveren.

Voor wie wij ontwikkelen

Ons startpunt is het originele idee van de klant. We bieden ondersteuning bij het selecteren van grondstoffen en de ontwikkeling van de formules, tot de productie, verpakken, verpakking, etikettering, en regelgeving.

Natuurlijke 
Cosmetica
Medische
hulpmiddelen
Voedings
supplementen
Veterinaire
producten

Onze innovatieve benadering 

Wij hebben ons toegelegd op natuurlijke formules met uitzonderlijke texturen zonder microplastics, siliconen, nano, GGO, parabenen, phenoxyethanol, PEG, of petroleumderivaten.

We beschikken zowel over de keurmerken ISO 13485, ISO 22716 en FSSC22000, als keurmerken voor duurzame cosmetica en processen.

 

Ons doel is om een ​​business accelerator te zijn voor schoonheids- en verzorgingsmerken, onze klanten te helpen snel nieuwe producten op de markt te brengen en kansen te realiseren

Homemade Skin Care
100% uniek en natuurlijk, vegan, en/ of halal formules, markt-klaar, getest, gecertificeerd en goedgekeurd.
bottom of page