top of page

Wat wij bieden

2.000

Gecreëerde producten

We maken altijd unieke formules voor elke klant

25

Jaren aan marktleiderschap

Sinds 1996 succesvol specialisten en toonaangevende merken van dienst

05

Professioneel gecertificeerd

 FSSC 22000, ISO 13485, ISO 22716, MSC, Ecovadis

Onze services

AdobeStock_406380044_edited_edited_edited.jpg

Voor Merk Eigenaren

Creëer persoonlijke verzorgingsproducten van top  kwaliteit voor jouw merk. Natuurlijk, veganistisch, of halal gecertificeerd? Wij creëren jouw unieke formule. Voor gespecialiseerde clinici, specialisten in health- and beauty care, en grote distributeurs bieden wij een volledige producten management service met een lage minimum bestelhoeveelheid.

Contract Manufacturing

Besteed uw productie uit aan ons gespecialiseerde team voor gezondheids- en verzorgingsproducten. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in contractproductie en hebben een leveringscapaciteit tot wel 10.000 kg per dag. Neem contact op met Girasol om te bespreken hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Cosmetische Producten

Succesvolle merken beginnen met jouw visie, en unieke producten. Deel jouw ideeën met ons en wordt begeleid door een volledig product management service met een lage minimum bestelhoeveelheden.

Medische hulpmiddelen

Vernieuw jouw product tot een substance based medisch hulpmiddel. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van effectieve behandelingen voor de huid, waarbij we het ontwikkelen van de formule tot certificering en productie ondersteunen.

Private Label Vitaminen & Supplementen

Wij zijn specialisten in plantaardige voedingssupplementen, probiotica en natuurlijke ingrediënten. Creëer jouw unieke formule voor natuurlijke gezondheid en wellness producten.

Voor ondernemingen in Dierenverzorging

Start uw bedrijf in supplementen en verzorgingsproducten voor huisdieren. We creëren unieke formules op basis van uw ideeën en met exclusieve branding van uw bedrijf. Zoals altijd, lage minimum bestelhoeveelheden.

Cosmetics Smears

Testimonials

“Wij doen al jaren zeer plezierig zaken met Girasol. Als fabrikant van medische hulpmiddelen zijn voor ons kwaliteit en customer focus de belangrijkste criteria voor het selecteren van leveranciers. Girasol staat altijd voor ons klaar en is voor ons de partner voor producten met natuurlijke actieve ingredienten!”

J-W E, Amsterdam

bottom of page